30 april 2022
13:00

Råslätts SK

Seger i derbyt

Röttåvitt tog en rättvis seger i lokalderbyt mot RSK idag med 4-1 efter 3-0 i halvlek.
Vi tog i matchen direkt och hade en kanonchans direkt men RSKs målvakt räddade. Målet kom istället i 13 min och det var Axel som utnyttjade ett misstag i RSK försvaret. 2-0 kom på en solklar straff som domaren inte såg men uppmärksammades av linjeman.
Första halvlek dominerar vi och vi gör en av våra bästa halvlekar för året. I andra blir vi lite passiva och bjuder in RSK som reducerar efter 55 min och sedan kom en period där vi på sidan fick vara nervösa men efter fint inlägg från Walle så stöter Freding in 4-1 och sedan så bevakade vi ledningen.
Äntligen kom vi upp i den nivån som vi vill vara på och när vi har (nästan) alla spelare tillgängliga så är vi ett bra lag, vilket vi inte haft någon match på försäsongen.
Alla spelare får överbetyg för sin insats och när vi spelar så här så kommer vi vinna fler matcher. Vill ge lite extra plus till Gustaf i målet som efter några års uppehåll kommit tillbaka.
Målskyttar: Axel, Walle, VP och Freding